Intressant? Följ gärna bloggen!

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Följ Gärna!

Nyköpings Fallskärmsklubb

Lever På Hoppet

Boogie, pups 2019, Klatovy

August 22, 2019.Pasi Orha.1 Like.0 Comments

Flera flygplan, hoppare från mer än 20 nationer, formationer och rekordförsök, eller bara på kul.

Boogie, tror jag det kallas, events där fallskärmshoppare möts och hoppar tillsammans och hänger, umgås eller festar, vad vet jag.

Det känns som ett typiskt sätt för fallskärmshoppare att umgås. Det speglar mentaliteten som jag erfar den, mer än tex tävlingar eller kurser, tror jag. Casual, liksom

Anledningen till att jag nu skrev lite om detta är att, Peter, AFF instruktören, prata om att han skulle hoppa på semestern och bland annat hade nåt större event inbokat. Jag har funderat på hur olika event kan tänkas vara, men det är Peters inlägg som jag fann länken till videon på, där han lagt ut den som ett axplock ur eventet, som han vart på. Undrar om det kan misstyckas ? 🤔 njaee!

Återigen slår det mig hur lätt det ser ut, när jag ser på det. Det är inget som jag i dagsläget ens skulle försöka ge mig på, inte ens om jag fick, för det är så mycket folk, och farten är relativ och jag har tex aldrig dykt ifatt en formation. Sen är det många landningsvarv på gång samtidigt, vilket i sig inte är lika dramatiskt, men nog så utmanande kan jag tänka.

Categories: fallskärmsjournal

Add comment

Sky Dive Deep Pasi Orha . All Rights Reserved 2019 - Sky Dive Deep . Created by biaandersson.se