SkyDiveDeep

Lever På Hoppet

Dropzone.com

skydiving, playground, dropezone.com, fallskärmshoppning, hoppning,

Jag har registrerat mig på Dropzone.com. Tycks vara ett forum för hoppare runt om i världen. Hamna på sidan och såg att några fler från vår klubb också var medlemmar.

40 000 medlemmar, och det finns att utforska, allt från videos till utrustning, Diskussionsforum, nyheter och världens alla dropzones. Vad dropzone blir på svenska, ja, kan det betyda final, eller luften över gropen( landningsplats), där planen fäller sin last.., vet inte exakt, men det känns som jag förstår 🙄

Så, jag blev tillagd i några grupper under utbildningen. Det var fb grupper, som Svenska DZ gruppen, köp och sälj både danska/syd och svenska köp och sälj, samt Nyköpings fallskärmsklubb. Jag är med på vår klubbs mail lista, och har själv börjat prenumerera på SSf, förbundets nyhetsbrev.

Ingår i några messengergrupper, och har lite vänner på fb, som jag lagt till och/ eller fått vänförfrågningar av. Ser i förslag att jag känner i flera, men har avvaktat för att låta det ske successivt, att bli vän med fler vartefter.

På Instagram har jag börja följa flera andra konton som jag funnit intressanta, mestadels lite större konton med fina bilder, filmer och händelser i luften och med fallskärm.

Dessutom har jag börjat prenumerera på några youtube konton, men ännu inte förkovrat mig sådär väldigt mycket. Brian Germain, är den senaste jag börjat kika på. Han verkar populär och känd inom hoppningen.


Uffeshoppshop , tycks vara den svenska hoppningens ställe att köpa utrustning eller få den kontrollerad på. Tror det ligger åt Västerås hållet, den fysiska butiken alltså. Han låter sina kunder annonsera ut köp och sälj grejer , som en extra tjänst, har jag förstått det som.

Det är nog ungefär så långt jag kommit i mitt deltagande på sociala nätverk eller webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.