SkyDiveDeep

Lever På Hoppet

Fixardag- fallskärmsklubben

Den 14 sept-19, lördag

En helg med hoppning, men som mixas med åtaganden och göromål. Det ska skrapas och målas, fixas och donas. På bild fyra här nedan kan ni se vår nya ”Dirt”. Det är alltså en fejk dörr till YL-KAM, så vi kan träna exitar på backen. Gjord av Hugo Rydberg!

  • skydiving, fallskärm

Vardagslivet i en förening, ideellt arbete, som är en hörnsten i var klubbs existens. Om det ser annorlunda ut utomlands vet inte jag, fast jag har hört att vårt svenska föreningsliv är lite speciellt.

Hoppledare för dagen…

Är Dennis, och det var lite besvärliga vindar som till slut satte punkt för hoppningen tidigare än planerat. Skrapa och måla var det mycket av, då jag inte kunde hoppa, delvis på grund av skadan i hamstring

En tyst minut…

Klockan fjorton samlades samtliga hoppare och vår pilot för dagen i ” packen”. Även så stannade samtliga klubbar runt om i landet upp en stund, samlades och höll en tyst minut för att hedra minnena av de omkomna i Umeå för två månader sedan.

Jag ser fram emot haveri- kommissionens rapport.

Det har börjat antas och florerar lite rykten kring vad som kan ha varit orsaken till den ödesdigra olyckan den 14:e juli i Umeå.

Visst vore skönt med en slutgiltig rapport, för att sätta punkt på spekulationerna. Avser ingen kritik menat åt något håll, bara en känsla jag har.

Förbundet och dess medlemmar har skött det väldigt fint

Jag har fått medhåll från alla jag pratat med om hur allt hanterats gällande den tragedin. Det är en erfarenhet, oönskad, men som nu är en del av vår historia.

BodyFlight…

Sägs ha fått svensk hoppning att ta stora kliv framåt

För dagen så hade vi en Tandempilot som utöver det jobbar på Body Flight i Stockholm, Bromma.

Som tur var kom vi till tals en stund och både jag och Nicklas har för avsikt att försöka utveckla vår flygförmåga inför nästa säsong.

Vi fick kontakt uppgifter och kunde höra av oss, så skulle han se till att vi fick coachning och vägledning. Det var så roligt för jag upplevde att han blev lika glad som oss över det hela.

Han heter Per och tävlar för landslaget i indoor flying, eller vad det heter. Vindtunnel tävling i lag.


Jag åkte hem för kvällen, även då de flesta stannade och åt, ja, övernattade förstås, som de alltid gör. Söndagens hoppning ställdes på grund av regn och stormbyar.

4 thoughts on “Fixardag- fallskärmsklubben

Leave a Reply

Your email address will not be published.