Intressant? Följ gärna bloggen!

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Följ Gärna!

Nyköpings Fallskärmsklubb

Lever På Hoppet

Så, Med Peters hjälp var så skärmen åter packad. Hans första hopp med mig började med ett underkänd hopp, då jag missa draghöjd. Det var bara att gå igenom hoppet, vilka moment som ingår, och visitation av utrustning, boka oss på en lyft för att sedan åter vara dags för ett hopp enligt stegringsplan som ingår i SFU’s utbildningsplan för ACertifoering.

Återigen, påslaget är högt, vill inte misslyckas igen, spänd, nervös, men också taggad och glad över att kunna hoppa så snart inpå det förra, som samma dag.

Det är en stabilare exit, en stadigare fallställning, tog tecken snabbt och justera, och styrde emot för att hålla heading, och hade höjdkoll och drog så skärmen på egen hand efter mina dummydrag och heelkicks, och fick betyget jättebra hopp.

Det som var spännande med omhoppet var att jag fick snodd på linorna när skärmen öppna sig. Jag gjorde som vi lärt oss, och drog isär linorna samtidigt som jag sparkade mig runt för att häva snodden.. Det som är bra med oväntade saker som det här med snodden, är att det känns bekräftande att ha klarat ut dom. Avdramatiserar farhågorna som ibland byggs upp kring något man hör.

Peter godkände hoppet och det kändes mycket behärskat och väldigt skönt, att ha ett säkert hopp extra, innan man går vidare till nästa nivå.

Grunderna och block 1 godkänt, dags för nästa block och SFU 4.

Categories: fallskärmsjournal, SFU

Add comment

Sky Dive Deep Pasi Orha . All Rights Reserved 2019 - Sky Dive Deep . Created by biaandersson.se